Ik ben al een paar weken bezig om het huis leeg te krijgen. Het begon met het verkopen van heel erg veel kleding en daarna de prulletjes die ik toch wel veel bleek te hebben.  Ik kwam er nu pas achter dat ik enorm veel troep had bewaard. Alsnog hebben we tien verhuisdozen en zes grote vuilniszakken om te bewaren.

Deze week hebben wij ons huis alvast zo goed als leeg gemaakt. Gelukkig mochten wij onze dozen/vuilniszakken bij mijn schoonouders kwijt op hun zolder. Dit is super lief en dat waardeer ik ook heel erg. Ik schaamde mij zelfs een beetje dat ik nog zoveel spul had dat ik wilde bewaren. Gelukkig weet mijn schoonmoeder (Tineke) mij meteen een fijn gevoel te geven, door aan te geven dat het echt niet een probleem is, als alles maar niet op het ene zoldertje gaat, want misschien komt het plafond dan wel naar beneden haha. Heel erg bedankt Marten en Tineke dat (vooral mijn spul) bij jullie mag staan zolang wij weg zijn. Dit is echt super aardig. 

‘You never know what you have until…….
you clean your house!’ 

Sinds drie weken slapen wij met matrassen op de grond, omdat wij ons eigen bed ook moesten verkopen. Mijn broertje Peet en zijn vriendin Iris, komen in dit appartement wonen en kunnen grotendeels onze grote meubels gebruiken. Dit was voor ons ook heel makkelijk, want dan hoefden wij dit niet ergens heen te tillen of te verkopen. Ik hoop dat Iris en Peet het net zo fijn krijgen in dit appartement als wij.

We wonen namelijk sinds een jaar in Gorredijk boven Autobedrijf Van Der Veen. Dit pand is van Gauke en Jan en de woning hebben we vorig jaar met zijn allen opgeknapt. Vrijdags drinken Tim en ik vaak iets met de mannen die hieronder werken. Dit is altijd gezellig en soms komt er zelfs een lekkere pizza bij. Deze momenten zullen we zeker gaan missen, maar dit soort dingen krijgen we vast ook wel op Saba. We hebben hier in Gorredijk in ieder geval heerlijk gewoond.

Het huis is haast helemaal leeg en dit is een fijn gevoel. Nog 13 dagen en dan vertrekken wij al. Spannend….

IMG_0304 IMG_0303

You May Also Like

3 comments

Reply

je knuffelbeer zit inmiddels tussen die van Marten en mij!

Reply

Hi Femke ,

Zo is het met ons vrouwen we weten niet wat we allemaal hebt tot je opruimt of verhuisd , ik wil je veel succes wensen en dat al je wensen uit komt als je heb beplaning, veel plezier daar op Saba , en ik blijf je volgen of op je blog of op Facebook een grote warme knuffel en drie kussen …………veel plezier !en….goeie reis al vast .

Reply

Haay,
Wat een lief berichtje. Ik houd je zeker op de hoogte hoe het is op Saba. Ga je nog naar jouw familie op Curaçao deze vakantie? Je hebt mij in ieder geval goed geholpen met de kledingtips haha, heel erg bedankt. Liefs Femke en drie kussen terug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *