De afgelopen weken vlogen voorbij. De zomervakantie komt eraan en dan ga ik twee weekjes naar Nederland. Dan ben ik hier op Saba een jaar. Het bevalt hier nog erg goed.

Ik heb toetsen afgenomen van de kinderen op A1 niveau Nederlands en de meeste studenten hebben dit niveau gehaald dus ik was erg tevreden over het afgelopen jaar. Volgend schooljaar wil ik een koor beginnen met 15 kinderen van de school. Zoals o.a. het lied ‘O, happy day’. Dus gospel liedjes maar ook soca liedjes.

Deze week hadden we een autoshow hier op Saba en verschillende acts waar je heen kon gaan. Daarnaast was er een graduation voor onze groep 8 en voor de kinderen van de ‘daycare’. Dit was leuk om te zien, want op de manier hoe zij het doen hier had ik nog nooit gezien. Ik denk dat het een beetje Amerikaans is. Maar het was leuk om mee te maken.

De studenten van het volwassenonderwijs hebben ook hun examen gehad en dit ging erg goed. Volgend schooljaar wil ik dit ook nog blijven doen. Volwassenen lesgeven is heel anders, maar erg leuk.

Ook heb ik een aantal liedjes geschreven met mijn gitaar. Ik heb dit nog nooit echt eerder in mijn leven gedaan. Het is erg leuk om te doen. Mijn nieuwe appartement bevalt ook nog goed. Mooi uitzicht, alhoewel ik niet veel thuis ben geniet ik wel van het appartement.

Drie keer per week ben ik bij de band practice om een beetje te pingelen op mijn gitaar en het drumstel. Ik probeer de laatste tijd ook een beetje te zingen ‘onder de douche’ voor nu, maar misschien wil ik daar wel iets meer mee gaan doen in de toekomst.

Saskia en ik koken veel doordeweeks en dan zoeken we verschillende recepten op, op internet. Soms is het heel lekker en soms valt het een beetje tegen. Maar tot nu toe was het lekker en vooral leuk om samen te koken. Damaris de nicht van Saskia komt af en toe ook op bezoek en dat is erg gezellig. We lachen veel en hebben lol met zijn allen.

Ik heb nu vakantie en ik heb een enorm groot klaslokaal volgend schooljaar. Ik ben alweer erg enthousiast hierover. Ik ben al druk bezig om het allemaal in orde te maken voor volgend schooljaar. Ik probeer er een echt Nederlands lokaal van te maken.

Dit was het wel een beetje voor nu. Laat een leuk berichtje achter! Ik vind het erg leuk om berichtjes hier op mijn Blog te hebben om terug te lezen hier op Saba.

Een heel fijn weekend iedereen.

IMG_6917

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *