We vermaken ons nog goed op Saba. Het is een prachtig eiland en we hebben betrouwbare en vriendelijke mensen om ons heen.

Je bouwt hier een heel nieuw leven op en dat is ook een uitdaging. Je weet niet welke mensen je kunt vertrouwen, maar we hebben momenteel hele leuke en gezellige mensen om ons heen hier.

Mijn werk op de school is elke dag een uitdaging. Ik probeer de nieuwe methode te combineren met muziek om de betrokkenheid van de kinderen elke dag te vergroten. Elke dag is een andere dag en je weet nooit hoe het zal gaan. Een echte leerschool. Ik ben dol op alle kinderen en ik heb zeker nog de motivatie om alle kinderen goed te helpen met hun Nederlands.

Deze afgelopen weken heb ik onder andere een cursus ‘Concious Discipline’ gevolgd. Deze cursus inspireerde mij heel erg en het was heel leerzaam. Ik werk vaak samen met Ashley, Tevonille, Jarmila en onze nieuwe collega uit Jamaica Orlando. De sfeer in het team is prima, alleen het is wel anders dat ik gewend ben in Nederland en dat heeft ook zo zijn charme.

Deze vrijdag zijn we naar de karaoke avond geweest en ik doe mee met Saba Idol. Je kunt Saba Idol worden en je kunt mooie prijze winnen. De leerlingen zeiden dat ik mee moest doen, dus toen heb ik mij opgegeven. Ik heb ‘All of me’ van ‘John Legend’ gezongen en ‘Proud Mary’ van ‘Ike & Tina Turner’. Er deden veel goede zangers mee deze avond en de sfeer was heel erg leuk.

Voordat we naar Scouts Place gingen voor de Saba Idol waren Ashley, Chad en Kendra hier bij ons gekomen om een drankje te drinken. Daarna zijn we naar Scouts Place gegaan en na de tijd nog naar een ander feestje. We hebben gezongen in de auto en het was hele bijzondere en grappige avond.

Vanavond ga ik hoogstwaarschijnlijk met mijn buurmeisje/vriendin Kendra en misschien een ander buurmeisje naar een DJ hier op Saba. Het is een black and white party. Dus ik moet zo maar eventjes in mijn kast kijken wat er nog in zit.

Ook waren er de laatste tijd wat garage sales en daar heb ik wat spulletjes gekocht voor ons appartementje. Het voelt steeds meer als ons eigen huisje.

Tim vermaakt zich nog goed met zijn tuintje en zijn websites. Over een week heb ik vakantie en dan zijn we van plan om naar Sint Maarten te gaan. Terwijl we op Sint Maarten verblijven willen we verschillende eilanden zien (eiland hoppen). Zodra we meer weten over deze vakantie laat ik het weten :).

Ik mis iedereen in Nederland wel, maar de tijd gaat snel en gelukkig volg ik iedereen op Facebook. Ook heb ik veel contact met verschillende vriendinnen op de App en Skype. Ook wij volgen het nieuws in Nederland en dus over de vluchtelingen, ik hoop dat het allemaal goed komt.

Een heel fijn weekend en ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat voor ons haha. 😀

Schermafbeelding 2015-08-01 om 15.03.33 Schermafbeelding 2015-08-03 om 21.49.25 Schermafbeelding 2015-08-03 om 22.03.17 Schermafbeelding 2015-08-22 om 07.18.10 Schermafbeelding 2015-09-13 om 16.15.39 Schermafbeelding 2015-08-15 om 17.47.46

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *