De afgelopen dagen hebben we carnival gevierd. Dit was voor ons de eerste keer dat we dit zagen. Alle meiden waren mooi aangekleed en ze konden allemaal heel mooi dansen. De floats zagen er ook mooi uit.

Ook hebben we al gekeken voor een auto. We hebben nu twee bekeken en één van deze auto’s vinden we wel leuk. De auto’s hier zijn wel prijzig en vaak zitten er al krassen op en deuken in. Dit is ook wel weer heel grappig.

Vandaag was ik jarig en Tim en ik gaan nu zo even wat eten samen. M’n verjaardag ergens anders op de wereld vieren is wel heel anders.

Vanochtend hebben we een wandeling gemaakt op de Mount Scenery. Ik hield het niet helemaal vol dus toen ben ik halverwege de tocht weer terug gegaan. Tim heeft nog wel een groot stuk gelopen. Ik ben met een batido (een soort smoothie) op een terras gaan zitten. Hier heb je een tentje dat heet de snackbar en dat is van Columbianen. Zij maken heel lekker eten en zij hebben de batido’s.

‘S avonds zijn we naar een kroegje geweest. Hier hebben ze ook nog voor mijn verjaardag gezongen, dat was heel erg lief en leuk.

Morgen gaan we even naar een winkeltje, om daar wat spulletjes voor het huis te kopen. Nog een weekje en dan begin ik al met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar op de school. Daar heb ik heel veel zin in!

De meeste foto’s staan op Facebook en hier zijn een aantal 😊!
IMG_2367
IMG_2417
IMG_2424
IMG_2512

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *