Gisteren zijn we met Sheldon naar de haven geweest om daar verse vis te bekijken. The red snapper is hier op het eiland heel populair, dus die hebben we uiteindelijk gekocht, gebakken en opgegeten.

Vannacht kon ik niet zo goed slapen, omdat ik niet door mijn wekker heen wilde slapen voor mijn eerste werkdag. Ik werd om de twee uren wakker en daarmee maakte ik Tim ook wakker. Uiteindelijk ben ik er 05:45 uur uitgegaan en heb mij klaar gemaakt. Alison heeft mij in de ochtend een lift gegeven, dit was heel aardig.

Eenmaal op school heb ik meer collega’s ontmoet. Ze lijken allemaal heel vriendelijk. De onderbouw had vandaag een workshop van een mevrouw uit Nederland. Ik ben vandaag bezig geweest met het tellen van de methodes en het maken van een duidelijk plan voor mezelf. Er moet nog wel veel gebeuren, maar de komende drie dagen heb ik eerst een EHBO-cursus. Vandaag vroeg principal Diane of ik dit ook wilde gaan doen. Ik wil al heel lang een EHBO-cursus doen, dus ik zei het meteen toe. Ik zit de komende dagen van 08:00 uur tot 16:00 uur op school voor de cursus. Ik ben heel benieuwd hoe dat precies gaat.

Na een drankje te hebben gedaan bij Saba Snack hebben we nog even boodschappen gedaan. We eten straks lekkere pasta met zalm en daarna ga ik nog eventjes bezig voor school.

11846340_10153552251778421_1514967445_n

keep-calm-it-s-my-first-day-at-work

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *